Informacje:

od 60 zł
ul. Marcinkowskiego 12-14
21 Styczeń 2023
18:00
Tanio w mieście nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek zmiany miejsc, godzin i dat wydarzeń.

Cztery Pory Miłowania

Masz ochotę na rewelacyjny wieczór z muzyką, poezją i uśmiechem?😊 Przyjdź na Cztery pory miłowania❤️ Będzie nastrojowo, poetycko i uroczo🪶 Ich twórczość jest niczym pożywka dla duszy.. Przenieś się z nami do krainy łagodności 🌸👉🏻🎫

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

Zobacz też

Tribute to Abba
od 120 zł

TRIBUTE TO ABBA To niesamowite Show artystów, słynącego z wielkich hitów...

Nerwica natręctw
od 130 zł

🎭Szukacie dużej dawki dobrego humoru i przepisu na doskonałą rozrywkę?🤔 Sięgnijcie...

Weekend z R. - A Surfeit of Lovers
od 110 zł

Weekend z R. to komedia wielu zwrotów akcji, intryg i sekretów🤫...