Informacje:
Artyści w Bohemie | Joanna Brodzik
W ramach cyklu „Artyści w Bohemie” zapraszamy na spotkanie z Joanną Brodzik. Miliony widzów pokochały ją jako serialową Magdę M., ale Joanna Brodzik to nie tylko popularna aktorka. Podczas wieczoru w Bohemie zaprosi wraz Szefem Kuchni Restauracji Weranda na kolację degustacyjną z autorskim menu. To będzie wieczór pełen wyjątkowych smaków i opowieści.
Joanna Brodzik to uwielbiana aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna. Postaci, które zagrała w serialach „Kasia i Tomek”,” „Magda M.” czy serii „Rozlewisko” przyniosły jej ogromną sympatię widzów oraz popularność. Ma na koncie kilkadziesiąt ról i wiele nagród. Otrzymała m.in. Nagrodę Miesięcznika CINEMA „Z Cinema do Cannes” czy Telekamerę w kategorii Najlepsza Aktorka. W tym roku obchodzi jubileusz 30 – lecia pracy zawodowej.
Joanna Brodzik, to też prezeska Fundacji „Opiekun Serca” i dyplomowana trenerka Szkoły Trop, aktywnie poszukująca w swoich projektach zawodowych możliwości popularyzowania aktywnego słuchania i empatii w działaniu.
Podczas spotkania w Bohemie odkryjemy jej kolejny talent, jakim jest gotowanie. Joanna Brodzik to pasjonatka życia. Smakoszka. Jej debiut literacki „Umami. Opowieści i przepisy” to pełna humoru gawęda kulinarna, będąca zapisem pasji i zgromadzonej przez lata wiedzy. Pozycja została z dużym szacunkiem przyjęta przez środowisko profesjonalistów w dziedzinie gastronomii. Jej przepisy powstały z miłości do ludzi, szacunku do produktów i umiejętności słuchania historii opowiadanych przy wspólnym stole. To sensualna podróż przez kontynenty pachnące cynamonem, szafranem, dojrzałymi pomidorami i ukochanymi truskawkami. Ta lektura to wyśniona gawęda kulinarna, którą każdy będzie mógł podzielić się z bliskimi.
Kolacje degustacyjne połączone ze spotkaniami autorskimi, organizowane przez najwybitniejszych szefów kuchni wraz z Joanną to niezwykle ekscytujące i ubogacające podróże do krainy przypraw i potraw.
Tak będzie również 27 lipca w Bohemie. Przed nami wieczór z wyjątkowymi opowieściami i menu, które specjalnie na ten jeden wieczór Joanna Brodzik stworzy wraz Szefem Kuchni Restauracji Weranda Kamilem Wełnicem.
Spotkanie w sobotę 27 lipca 2024 roku o godzinie 17:00. Bilety w cenie 350 zł/osoba obejmują wstęp na spotkanie autorskie z Joanną Brodzik oraz wykwintną kolację, której menu aktorka stworzy wraz z Szefem Kuchni Weranda Kamilem Wełnicem. Przy rezerwacji prosimy o informację o dietach lub uczuleniach.
Podczas wieczoru będzie można nabyć książkę Joanny Brodzik „Umami. Opowieści i przepisy”.
INFORMACJE i REZERWACJE
Telefon +48 52 5 600 602